fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

"snad Ďábel sám..."



ze světla ohně, dýmem zahalen, zjevil se přede mnou... sladká vůně omamná... duši mou si vzal, srdce mé pošlapal, snad Ďábel sám to byl ... 

autor: Jana J. (Mišmaš)
fotoaparát: Canon eos 50D
objektiv: Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM
doba expozice: 1/80s
clona: f/7.1
ISO: 100
blesk: ANO 1x externí, dálkově odpalovný, manuální nastavení 1/1
úpravy: kontrast, korekce expozice, křivky v LAB, zduplikování a transformace vrstvy, barevná korekce 

17 komentářů:

Unknown řekl(a)...

2 body

tohle kolo je strašně těžké na obodování, protože drtivá většina ztvárnění ABSTRAKCE se mně zamlouvá, takže se řídím při bodování tím, jak na mě daná fotka mluví a jak zapadá do mé představy a snažím se u toho i přemýšlet, co je foceno. U tebe hádám, že jde o hraní si s kouřem, ale nechápu ty tvary, jak se to dokázalo :-))

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

4 body
Ta fotka mě prostě fascinuje. Jestli to byl záměr nebo náhoda, že z toho vylezlo nakonec tohle, to nevím, ale je to úžasný.

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Jani mě je to strašně líto, řekla jsem si že tohle kolo není o technice, je to o tom jak na mě fotka působí, jak mě oslovila.
Nápad provedení nádherné, to hraní s tonováním úžasné ..... ALE mě tam tak strašně strašně ruší to přerušení dole, jak tam chybí ten zbytek obloučků ... já vím že to byla šílená dřina. že to možná nešlo, že to tam pěkně nekončí, možná vůbec nekončí ... ale já jedu očima zhora postupně po těch barevných částech pořád je to úžasné a dole plesk konec roztrženo.
Tak z toho důvodu to u mě na body tentokrát není.

photo by jari78 řekl(a)...

4 body

tvoje kouřovky a skládání dohromady mě vždycky bavilo

Anonymní řekl(a)...

moc hezké, barevné :-) musí být fuška to sestavit pořádně dokupy

Jitka B.

Katka Marečková řekl(a)...

Docela bych tě chtěla vidět při tomto focení. Strašně mě zajímá, jak je to dělané. Jen musím souhlasit s Pét´ou. Taky mi tam chybí ten spodek. Ale chápu to, že to muselo být těžké vyfotit. Nebo se pletu? :-)

Anonymní řekl(a)...

On tam ten spodek ani být nemůže, páč tam je vonná tyčinka a když chce mít člověk takhle hezky vidět kouř, tak má díky nasvícení z tyčinky jen ošklivou bílou skvrnu a celou fotku to zkazí... doporučuji vyzkoušet :-)

Verunka87 řekl(a)...

Určitě dalo obrovskou práci, aby z toho bylo přesně to, co vidíme :) Je to velice zajímavé - jinak nevím proč, ale na mě to působí trochu negativně

Katy řekl(a)...

4.body

krásná fotka, trochu depresivní, ale za mě nádherná, nedokážu si představit jak si to udělala, ale je to bomba!!!

Martina řekl(a)...

Po technické stránce vynikající abstrakce, bohužel i mě, ikdyž chápu, že to jinak nešlo, chybí spodek tváře. Ale celkově mám raději přirozenější obrázky :-)

Unknown řekl(a)...

3 body
dokonalá abstrakce! Obdivuji!

Věra Davidová řekl(a)...

Jani, nádherné, smekám před realizací!!!!

Roselike řekl(a)...

Super, opravdu moc povedené .

Lenka řekl(a)...

Na mě to působíneskutečně démonicky, po technické stránce velmi zdařilé:-)

Anonymní řekl(a)...

1 bod
Když pominu technické zpracování, které já osobně nedávám, tak kouř je nafocený perfektně. Ostré, čisté, perfektní :)
pebble

Marta Molek, DiS. řekl(a)...

2 body

Mě vůbec spodek neruší, kdyby to tady holky nenapsaly, tak nad tím ani neuvažuji. Tvář vidím celou, spodní část mi připomíná ruce. Řekla bych, že je to nějak zrcadlově dodělané...netuším, je to až moc pravidelné. Na stěnu bych si to nedala, protože bych se toho bála, ale provedení se mi líbí, vůbec by mě nenapadlo tímto směrem kouzlit. :-)

Martina Zímová řekl(a)...

po technický stránce dokonalé provedení, spodek mi nechybí, beru to, že to jsou ruce a né část tváře, ale působí to na mě trochu negativně, fakt jako ďábel...

Okomentovat