fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Střídání stráží




Autor: Radka Kutálková (radobelina)
Fotoaparát: Olympus E-3
Objektiv: 40- 150 mm f/4- 5.6
Doba expozice: 1/200
Clona: f/4.0
ISO: 100
Blesk: Ne
Úpravy: HDR mapování tonality

15 komentářů:

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Radko otevřenou ji mám už poněkolikáté ... mám ji na TOP seznamu, bodíky už nemám, to mě mrzí.
Asi to také úpravou není typická streetovka. Ale to mi opravdu nevadí. Je krásná. Kompozice zvládnutá na jedničku. A HDR úprava také. zdi jsou jak malované ty si o to úplně říkají a ty dlažební kostky. Fotka je hluboká, jde vidět že jdou z kopce... ti lidé jsou na správném místě, nezavazí a bez nich by to nebylo ono.
Moc se ti povedla.

Anonymní řekl(a)...

Tohle je pro mě fotografické peklo - veškeré světlo a barvy požere HDR a výsledkem je kýčovitý obrázek vhodný tak na osušku od Vietnamců. Omlouvám se, je to můj názor.
Mimochodem, tenhle záběr by jako streetovka nebyl nic moc, HDR to nedožene.
Pavla B.

Martina řekl(a)...

Bohužel :-( HDR není ,jak se říká, můj šálek kávy ...

Káťa řekl(a)...

Také HDR nemusím,ale neznamená to, že budu hdnotit fotku jako celek.....HDR nelíbí se mi. Náhodou street tam vidím hodně. Je pravda, žejá osbně bych jí ráda uvítala v "normálu" :-).
Milá Pavlo B. kritika se dá dělat také vkusnějí a né, že se to hodí na ručník od Vetnamců, příště by nebylo do věci se také zapjit a předvést co umíš!! Kritizovat je tak strašně lehké, ale něco dobrého vyfotit je hodně těžkého. Takže v příštím kole se na Tvoje fotografie těším.S pozdravem Katka.

Lucie řekl(a)...

Když se na ni dívám, tak mám pocit, že i já jdu dolů ulicí. Fotka má krásnou hloubku i kompozici, líbí se mi. Jen s úpravou moc nesouhlasím, když už, tak raději čb.
Jinak se mi líbí.

Verunka87 řekl(a)...

Mě se fotka moc líbí - je zajímavá především tím, že jsi to pojala trochu jinak :) moc se mi líbí, že to má hloubku :)

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

Radko, mně se ta fotka moc líbí. Fakt....ale to HDR se mi prostě nelíbí. Na rovinu říkám, škoda takové pěkné fotky na tuhle úpravu.

radobelina řekl(a)...

Všem moc děkuji za komentáře. :-)
Všechny názory beru (až na ten o osušce od Vietnamců) :-D, beru i to, že se někomu HDR líbit nemusí, ale mě se hold líbí a i když ho necpu všude, čas od času ho na nějakou fotku použiju, protože mi z mého pohledu na ní sedne, třeba jako zrovna na tuhle...

Anonymní řekl(a)...

můj komentář nebyl míněn osobně, bylo to vyjádření jen mého osobního názoru včetně přirovnání, které vás tak roztrpčilo (ujišťuju vás, že jsem si na svoje fotky vyslechla podstatně ostřejší kritiku a přesto, že mi to nebylo nijak příjemný, pomohlo mi to posunout se dál mnohem víc, než plácání po ramenou za každý cvak) - chodím se sem občas podívat na vaše soutěže, teď si dovolila vyjádřit svůj názor u několika fotek, netušila jsem, že názory (hlavně kritické) nejsou vítány. Někdy příště se ráda zůčastním, ale na téma abstrakce to nezvládnu. S pozdravem, Pavla B.

xdasenka řekl(a)...

Krásná fotečka, to střídání je někde hodně prodružné, ale dejme tomu. HDR super!

Unknown řekl(a)...

a mě se zas HDR na této fotce líbí!!!

Anonymní řekl(a)...

krásná, fotka super.ale to HDR nemusím......můj problém :-(
Katv

Věra Davidová řekl(a)...

Já osobně HDR nemusím, ale k této fotce se mi opravdu hodí a líbí!!!!

Marta Molek, DiS. řekl(a)...

Tak mě HDR nevadí a některým fotkám to prostě sedne. Nedáváme to na každou fotku, sama mám jen jeden pokus o HDR, tak je mi to vzácné.
Fotka na mě působí jako malovaná.

Bára řekl(a)...

4 body

tohle HDR mi přijde sice hodně netradiční, ale mě se moc líbí, je jako malované, navíc se mi hodně líbí kompozice, skvělý

Okomentovat