fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Šťastná chvíle


Autor: Kateřina - Katv
Fotoaparát: Canon 400D
Objektiv: Sigma 28-200mm
Doba expozice: 1/250
Clona: 8
ISO:100
Blesk: ne
Úpravy: ořez, kontrast, doostření
  

14 komentářů:

Bára řekl(a)...

Tahle fotka je zajímavá, ale nějak mi úplně nezapadá do tématu, nebo možná to jen nechápu, já bych přidala ještě nějaký komentář.

Anonymní řekl(a)...

já bych k této fotce asi taky potřebovala nějaký komentář, nevím jak se na ní dívat, co hledat... Kontrast oblečení vs obnažené ženy/dívky, nebo snad emoce?

Lucka řekl(a)...

Už chvíli nad touto fotko přemýšlím a nevím, jak si ji vyložit .... možná je tam nějaký skrytý smysl, každopádně mě zaujala, mám ráda fotky, nad kterými se musím zamyslet ...

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

Káťo, fotka pěkná a rozhodně zajímavá. Jen to téma v ní taky nemůžu úplně najít ;-)

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Katko fotka je to neskutečná. Pořád koukám a nevěřím svým očím :-) Jen bych potřebovala nakopnout správným směrem.

Roselike řekl(a)...

Fotka moc pěkná...Kontrast oblečená -svlečený ????

Anonymní řekl(a)...

1 bod - mě tahle fotka baví :-D největším kontrastem vidím to neobvyklo, pak by se to dalo pojmout muž-žena, oblečená -svlečený, a pak taky jak ty osoby kontrastně vystupujou z vody :-)

Jitka B.

Verunka87 řekl(a)...

Nad touto fotkou jsem hodně přemýšlela - možná je kontrast spjatý s jejich kulturou - že si ve vodě připadají svobodní. Kdo ví :) jinak provedení se mi líbí :)

Unknown řekl(a)...

Tahl efotka s emně hodně líbí, nepotřebuju k ní komentář, vidím v tom hodně kontrastů, nejen nahotu vs.oděv, vidím v tom i tu radost dotyčného. POřijd emně totiž, že je to postižený chlepec, který vběhl do vody a jak známo, tihel lidé umí vyjadřovat své emoce mnohem otevřeněji, než my, tak se hodně raduje z vody a asi jeho matka pro něj vběhla, aby se mu něco nestalo ... vidím v tom hlavně tenhle moment - zdravá - nemocný, radost či nadšení oproti eliminaci jeho radosti ...

Anonymní řekl(a)...

Simčo, já bych řekla, že ta žena má na sobě plavky (muslimské či islámské mám-li být přesnější), jako nejsem si tím 100% jistá, ale řekla bych že to není náhodné vběhnutí do vody v oděvu, ale že to jsou fakt plavky :-)

Katy řekl(a)...

Komentář jsem měla dát, ale říkala jsem si, že ten kontrast je tak velký, že není potřeba. Je to islámská koupající se žena se synem,její víra jí nedovoluje se svléknout a toto jsou její plavky narozdíl od svého nahého syna :-)

Martina řekl(a)...

Tak já jsem to pochopila úplně jinak...pod názvem "Šťastná chvíle" jsem vydedukovala , že jde o postižené dítě, které je svým způsobem smutné a zde při koupely v moři zažívá štěstí! Tímto se chlapci na dálku omlouvám ...:-)
Koukám, že Simča si to přebrala podobně :-)))

Pavla Bártová řekl(a)...

Také jsem tápala, kde je ten kontrast, ale vysvětlení pomohlo.
Nelíbí se mi kompozice, myslím, že se z té situace dalo vytěžit víc (samozřejmě neznám okolnosti focení, tak se mi to mluví). Nebála bych se středovky, ta prázdná plocha vlevo tady tomu nic nepřidává. Barvy a světlo jsou fajn.

Věra Davidová řekl(a)...

JJ, Egypt, mám takových vzpomínkových obrázků v hlavě spousty. Nahatí kluci a maminy v těchto plavkách. Fotka mě moc baví, ten spontální smích, radost a spokojenost z vody je úžasný. Osobně bych více ořízla, aby bylo méně vody okolo postav.

Okomentovat