fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Když chvíli ženě pomůže, budu ho chtít za muže



Autor: Jitka Bolinová - Vojtěch
Fotoaparát: Canon EOS 550D
Objektvi: Canon 50mm
čas: 1/60
clona: f1,8
ISO: 2500
úprava: akce BW, obnovení světel, úprava křivky, lokální doostření

21 komentářů:

Michajela řekl(a)...

Název by se mi líbil klidně jen KDYŽ CHVÍLI ŽENĚ POMŮŽE.. a všechny ženy-matky ví své :))

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

Jíťo, na mě padá fakt moooc. Ale to bude tím archivem. Určitě bych vyštrachala podobnou ;-)

Anonymní řekl(a)...

Veru bohužel to není archív je zcela nová, vůbec jsem nezamýšlela ji poslat, je to normální rodinná strejda se synovcem, a hlavně jsem se s padinou nevešla, takže kdybych to nenaklonila, nebyli by na fotce oba. Až pak jsem si říkala, že ještě pošlu tuhle za sebe, protože ta peněžní je holt přeci jen takový humor. Tož tak, ale vím že ani jedna žádné terno ;-)

Martina Zímová řekl(a)...

Jíťo, to není tvůj vojtěch s Májou? Taky jsem si to myslela :-) Fotka se mi líbí, náklon mi nevadí, líbí se mi, jak je zasněný, nebo znuděný? :-)

Lenka řekl(a)...

Škoda, že nekouká na to malé a myslím, že umíš lepší barevný úpravy.

Anonymní řekl(a)...

Marti nene, to je syn od Vojtové sestřenky, je to teď jak mla Mája narozky, jak tu byla samá návštěvq,a Vojta si povídal s jejím manželem, šla jsem kolem a cvakla jsem to jen do rodinných a pak z nouze vytáhla do soutěže :-)
Jitka

Markéta Zapletalová řekl(a)...

Fotka by se mi líbila více, kdyby nebyla nakloněná... a převody jsem u tebe viděla taky lepší :)

Martina řekl(a)...

Nejvíc se mi líbí ta báseň v názvu fotografie...citím, že tohle byla taková nouzovka:-) Převod není špatný, to mě se daří daleko horší , ale ten náklon mi tam vadí...celkově mi na té fotce něco nesedí...

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Jitko nad fotkou opravdu přemýšlím, koukám na ni opakovaně. Chápu že to je nouzovka, rodinná fotka. Asi bych ji ponechala v barvě, působila by snad něžněji. Název moc nevím co s ním, ale aspoň se to veršuje :-) Co mi nesedí skoro vůbec je takový hodně odosobněný výraz muže .... žádným kouzlem na mě nedýchá. Bohužel za mě tentokrát ne.

xdasenka řekl(a)...

Jako téma by mě oslovilo, fotka se mě ale moc nelíbí.

Lucie řekl(a)...

Čekala jsem tu hodně fotek s tématem muž a dítě :)
At koukám tak koukám, mám prostě problém s výrazem muže. Chybí mi tam moc oční kontakt. Každý z nich se dívá někam jinam. Dítě asi na mámu a muž z okna. Asi je venku hezky bych řekla :) Náklon byl zmiňován, uřízlý prsty nevidím :) ale ty spodní prstíčky co koukají z venku bych vyretušovala. Jíto, umíš líp, fakt že jo!

Bára řekl(a)...

E - jako v základu to je nápad dobrý, ale tohle provedení se mi nelíbí, táta kouká jinam, ne na miminko, jako by ho to otravovalo mít ho v náručí

T - radši bych barevnou, ten náklon téhle fotce nesluší, ořez prstů mi vadí, celkově se mi nelíbí technicky

Pavla Bártová řekl(a)...

Nevím co dodat, téma vystihuje, kompozici bych volila jinak, ale to by byla jiná fotka a autorka to asi chtěla tak jak to je.

photo by jari78 řekl(a)...

Padá teda hodně, moc se mi nelíbí převod a ani výraz chlapíka, jako by "choval nerad"...ale chápu, že s archivovkou nic neuděláš, zpětně už to neovlivníš

Katka Marečková řekl(a)...

Taky mi vadí ten náklon a víc by se mi líbila v barvě.

Katy řekl(a)...

Jitko, ten převod umíš lépe, vadí mi ten sklon, jsem na to nějaká ujetá

Hemberka řekl(a)...

Téma je něžné, ale nelíbí se mi sklon fotky, ani ten převod. Jíťo, Tvoje převody já můžu, ale tady mi nesedí. Ani ten výraz toho pána nějak nemůžu identifikovat...vypadá, jako kdyby byl nejradši někde úplně jinde:)

Verunka87 řekl(a)...

Splněné téma v tom určitě vidím, napadlo mě, že tu bude hodně tatínků a miminek. Jinak na mě je ten náklon už docela dost. Převody od tebe jsou super, ale tady mi přijde, že to mohlo být lepší. Je škoda, že se nedívají na sebe (nebo alespoň muž na miminko). Bylo by to určitě něžnější a osobitější.

Michaela řekl(a)...

Něžnost,ale bohužel nevidim kouzlo...Asi špatný úhel pohledy tatínka
Sklon mi taky vadí,i když jinak je mám ráda...

Věra Davidová řekl(a)...

Jé, tak já taky myslela, že je to Mája, už čtu, že ne. Nevadí mi náklon, ale je škoda toho výrazu, jak kdyby ji choval, že musí. Není špatná, ale umíš lepší!

Unknown řekl(a)...

kouzlo tam vidím, ale nelíbí se mně náklon a převod, natož komentář. Slušel by fotce jiný ...

Okomentovat