fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Kouzlo muže - autoportrét


Autor: Dagmar Nesvadbová - xdasenka
Fotoaparát: Canon EOS 500D
Objektiv: Sigma 24-70 DG HSM EX 2,8
čas: 1/200
clona: f6,3
ISO: 200
blesk: NE
úprava: ořez, korekce histogramu, PS akce, zmenšení, doostření

20 komentářů:

Michajela řekl(a)...

autoportrét? jako muže? Vypadá to, jakože je nad ženou - a možná je to tým postojem.. ale nelíbí se mi-jakože je to takové že by se ho měla žena bát..?

xdasenka řekl(a)...

autoportrét je to jako, když fotíš sebe sama, neeee? :-) a naopak, ja přeci podléham kouzlu muže.... chjo, tak asi nedobře vyfoceno, když to nechapeš... tak příště.

Michajela řekl(a)...

Tak ste na fotce dva,ne? :) jak mám vědět kdo fotil sebe?? :) když je to kouzlo muže, tak jsem pochopila, že je to autoportrét muže..

xdasenka řekl(a)...

:-) aha, jasan.

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

Nějak mi nesedí ty pózy...Škoda, když už ses odvážila před objektiv. ;-)

Anonymní řekl(a)...

já to chápu že jakože podléháš kouzlu muže ale to bych třeba viděla tak že ležíš v jeho náručí, tahle póza na mě působí že on je dominantní, ale proč ne, někdo je opravdu okouzlen dominantním mužem ;-) a každý to okouzlení vidíme jinak

Jitka B.

Martina Zímová řekl(a)...

já to taky pochopila jako autoportrét mužův, jakože on je king a ženská jen dole u nohou, nevím, tohle kouzlo muže mě neoslovuje...

Katka Marečková řekl(a)...

3 body
mě to zase připomíná erotické svádění, nebo nějakou předehru a líbí se mi moc :-)

Lenka řekl(a)...

U téhle fotky nevím, nelíbí se mi póza muže (asi ty ruce), Dáši se mi naopak líbí moc i výraz:-)

Martina řekl(a)...

Kouzlo z fotografie chápu....na druhou stranu já mám raději foto mužů,ve kterých je muž více schovaný a to jak vypadá lze jen tušit..no, u této fotorafie mi vadí ty pózy...nelíbí se mi jeho ani tvoje...mě tam s prominutím připadáš jak fena, která škemrá...ale nevím o co? Čuchnutí do podpaží???? Mám z toho , jako žena,takovej degradovanej pocit :-( I ten převod má nějakej divnej nádech, jako do modra? Takle ,kdyby tam stál a po těle měl je ženské ruce...to by bylo kouzlo, ale to by chtělo přizvat nějaký kámošky :-DDD

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Dlouho předlouho přemýšlím co napsat, až mě Martina předběhla.
Mě se v první řadě nelíbí ta barevná úprava ... působí hodně tvrdě, jako by "ženu" ubíjela a dávala muži větší prostor ... nevím. Nepůsobí na mě dobře. On je příliš odhalen, ty příliš zahalena. Pro mě kouzlo by bylo daleko něžnější pojetí ... klidně i s erotickým nádechem ... a jak se říká, méně je někdy více.

Pavla Bártová řekl(a)...

mně se ta inscenace taky nelíbí, ani barevný nádech

Lucie řekl(a)...

Stejný muž a pocity k fotce jsou úplně jiné. Co zmůže jen postoj a výraz že? Postoj muže je pro mě velmi prazvláštní, velice dominantí a buřtovní a poklek tvůj mi vůbec nepřipadne jako vzhlížení k muži, ale jako opravdu škemrání... tady jsem, nepřehlížej mě. I nádech do modra fotce přidává na chladnu.

Bára řekl(a)...

E - jeden a ten samý chlap a tady mi až tak mužný moc nepřijde, spíš je to tou pózou, navíc jakoby by se ta žena musela něčeho doprošovat

T - převod se mi nelíbí, jako by té fotce chybělo světlo

photo by jari78 řekl(a)...

Nevím, jestli to napíšu dobře, ale přijde mi fotka strašně tvrdá...nejen úpravou, ale i postejem manžela a vašimi výrazy. Asi tuším, cos jí chtěla říct, ale z fotky to nejde. Hlavně ty na mě působíš jako sympoška a tady máš takovej zvláštní výraz, chvíli jsme i přemejšlela, jestli seš to vůbec ty.

Hemberka řekl(a)...

Mě se tahle fotka moc nelíbí. Muž na mě působí arogantním dojmem a takoví muži pro mě kouzlo nemají. Barva je dost tmavá a celkově je to takové ponuré.

Verunka87 řekl(a)...

Ta póza mi nesedí - ale jako dle vysvětlení to chápu :) možná to šlo zpracovat jinak - určitě bych to udělala krapet něžněji - působí to hodně tvrdě a vystihuje mužskou nadřazenost - což by asi nemělo :) jinak oceňuji odvahu k focení ;-)

Michaela řekl(a)...

Mě se to líbí od pasu dolů.Od mužovo prsou nahoru už ne-chtělo by to jiný postoj horní poloviny...
Ale celkově mě fotka nepobuřuje,občas je dobře,když muž ukáže kdo je hlava rodiny :DD
A ještě převod.vidim ho světlejší,víc kontrastu.Ten modrý nádech mi nevadí

Věra Davidová řekl(a)...

Taky přemýšlím, jak to napsat. Celkově to na mě působí dost tvrdě, nepřirozeně až přearanžovaně.
Bohužel mě to vůbec neoslovilo....

Unknown řekl(a)...

tu nevím, co napsat. Je to takové divné, kostrbaté pózy, tmavý, unylý převod. Ne, nelíbí se mně to. Podívala jsem se 2x a už jsem se tu nevracela ....

Okomentovat