fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Lucie á la francaise


Autor: Martina Sudová
Fotoaparát: Olympus PEN PL1

Objektiv: Canon 50 1:1,8
Doba expozice: 1/400s
 

Clona: 1,8
ISO: 100
Blesk: ne

Úpravy : základní Zoner 14

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

5 bodů, naprosto úchvatná fotka :-)

Unknown řekl(a)...

3 body

nemůžu jinak, opět porušuji své pravidla o nepřidělení bodů oboum fotkám 1 autora,ale ono to jaksi v tvém případě nejde. Nádherný portrét a ještě luxusnější rtěnka.

Pavla Bártová řekl(a)...

5 bodů

Velmi příjemný portrét v teplých barvách. Takhle si představuju barvený akcet - nemusí tam být červené moc, stačí jen tolik, aby to fotce dalo šmrnc.

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

1 bod
Ta fotka se mi na jednu stranu hrozně líbí a na druhou mě trochu něčím štve. Nevím. Ta pusa je taková rozpitá, neostrá. A oči přitom nezáří tak, aby ji dokázaly zastínit, abych nad tím mávla rukou......A opakuji se, ale zase ti závidím modelku. Dělá půlku fotky! ;-)

Martina Zímová řekl(a)...

krásný portrét, slečna nebo paní je moc krásná, jen mi na fotce něco vadí, asi to zpola zakrytý oko, líbilo by se mi zakrytý úplně nebo aby z něj bylo vidět trochu víc...

Verunka87 řekl(a)...

Dívám se na ní zas a znova a něco mi na fotce nesedí. Přijde mi, že rtěnka není i na okraji rtů a proto budí dojem, že jsou rty rozmazané. Jinak bych možná také zakryla to oko celé. Každopádně téma je rozhodně splněné :)

LuciPísek řekl(a)...

1 bod - v náhladu se mi moooc líbí, ale když jí zorkliknu, strašně mi vadí, že se ta rtěnka rozpíjí kolem pusy, chtělo by to konturku, aby se ten okraj sjednotil, pak by byla fotka perfektní...

Okomentovat