fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

CHYCENA PŘI ČINU

Veronika K. WhyNot? photo
fotoaparát: Canon EOS 600D
objektiv: 50 mm
ISO 320
Čas 1/320
Clona 1,6
Blesk NE
Úpravy: Převod z RAWu, úrovně, odstranění šumu, vinětace

9 komentářů:

adelakoch řekl(a)...

Nádherná fotka :-))

Unknown řekl(a)...

* 2 body * :-D to jako takhle čaruje a takhle levituje, jo? :-DDDDDD dělám si legraci, supr fotka

LuciPísek řekl(a)...

4 body - skvělá fotka!!!

Unknown řekl(a)...

4 body

super okamžik, vyloudil mně vzpomínky na naše sourozenecké hépání po posteli našich rodičů. Měli perfektně pérovací matrace :-))

FRENN FUN photo řekl(a)...

Tohle je muj favorit cislo jedna:)....skvela fotka.
Zaneta

Pavla Bártová řekl(a)...

Mně se to nelíbí, je to fotka dítěte v pohybu, která žádný pohyb neukazuje ... holčička jakoby zamrzla ve vzduchu a levitovala tam zády k nám. Mně tam prostě chybí výraz (tvář s nějakým výrazem) toho prcka, náznak pohybu ...

Martina řekl(a)...

Tohle snad dělají všechny děti :-)
Tato fotka by se mi líbila mázlá, aby bylo vidět, že je v pohybu...dostalo by to úplně jiné grády...celkově mám pocit, že koukám spíše na reklamní fotografii a né na momentku.

Anonymní řekl(a)...

5 bodů

Zaujala mě ze všech nejvíc, ale dlouho jsem přemýšlel, jestli je to „můj“ vítěz. Jestli je správné, že děvčátko je opravdu úplně zády k fotografovi. Čím více se na fotku dívám, tím více jsem přesvědčen, že ano. Drobná pohybová neostrost nohou je pro vyjádření děje dostačující – mně jako levitující nepřipadá (a mimochodem, ty zkřížené nohy jsou výborné :-)). A společně s dalšími fotkami v tomto kole oceňuji pozadí, snímku hodně prospívá.

P.S.: I v minulém kole jsem body rozdával, ale měl jsem jen favorita (Vlku, kde jsi?), z ostatních jsem nedokázal vybrat pořadí, tak jsem se raději zdržel :-)
Roman

Verunka87 řekl(a)...

5 bodů - na fotku jsem se podívala jako první :) fakt se mi moc líbí a naopak to, že není vidět do obličeje, mi dodává tu pravou atmosféru, že byla opravdu chycena při činu :) nápad super - taky si vzpomínám, co jsem jako malá vyváděla :D

Okomentovat