fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

První školní rok končí


Myslím, že můj syn je první dítě na světě, které poslední školní den vypustilo z pusy větu "Já se tak těším do školy!"... a myslelo ji vážně :-)

od: Lenka (Želvička)
Fotoaparát: EOS 50D,
objektiv 17-55/2,8
ISO 400,
F 5,0,
čas 1/250
Úpravy: přidání černé, kontrast, převod do ČB




7 komentářů:

Lenka řekl(a)...

3 body- fotka se mi líbí, cítím z ní emoce,klidně by se mohla jmenovat i první kule:-))(vzhledem k tomu, že známky nejsou vidět) Zajímala by mě v barvě.

Kristin řekl(a)...

5 bodů - Fotka mě zaujala svými emocemi které z ní opravdu čiší a líbí se mi převod do bw. :)

Martina řekl(a)...

U této fotky jsem taková nerozhodná...nesedí mi název k fotce, ta koule by se k tomu hodila víc (ikdyž lhát se nemá :-)) Možná kdyby byla za ním ta škola, ale takto u té zdi mi to přijde jak před popravou....

photo by jari78 řekl(a)...

Taky jsem se těšila do školy:-))))Zklamání je z toho vidět, líbí se mi. Snad nebude takhle nešťastný celé prázdniny!!!

Anonymní řekl(a)...

4 body

Sice souhlasím že bych brala popisek alá - mám tam kouli, jak to doma vysvětlím, .. ale emoce jsou z fotky zřetelné tak i tak. Proto boduji :)
Fotila bych ale na nižší clonu, aby pozadí bylo pořádně mázlé a tím pádem by syn byl víc "vidět" :).. vystoupil by z prostoru.
Pebble

xdasenka řekl(a)...

Nějak mi nesedí, vidím moc protikladů, výsledky vs. výraz, odchod od zdi, uvítala bych více místa pod nohama. no prostě nevím.

Markéta řekl(a)...

Nad podobným tématem jsem také přemýšlela, ale rozhodně bych volila bezprostřední výraz po obdržení, takhle mi to přijde moc moc nahrané.. spíš že ani nechtěl moc spolupracovat..

Okomentovat