fotografická soutěž

holek z MMB a nejen jich ...

Ty oči


Autor: Jitka B. - Vojtěch B. radostznakupu
Fotoaparát: Canon EOS 550D
Objektiv: Canon 100
Doba expozice: 1/60
Clona: 2,8
ISO:3200
Blesk: ne
Úpravy: převod do čb, křivky, kontrast

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jíťo, moc mě to mrzí, ale tahle fotka mě vůbec nezaujala. Ani tématicky, ani provedením. Vadí mi chybějící kus ucha, naopak mi tam přebývá karabinka od vodítka... a celkově ta kompozice za mě tentokrát nee...

Bára řekl(a)...

Mě se ten hafuša moc líbí, ale nějak mi to nesedí k tématu, přijde mi hodně místa vpravo a u psíka zase málo

Why Not? p.h.o.t.o. řekl(a)...

Jituš, tady mi to přijde takové divně řízlé. Někde je místa málo, někde moc. Měla jsi k němu naklonovat toho vašeho čivaváka, jak mu stojí na čumáku :-)))

petra p.h.o.t.o řekl(a)...

Jitko tenhle snímek mě příliš nezaujal ... pořád koukám na tu karabinku .... chybí mi tam protistrana kontrastu.

Anonymní řekl(a)...

šmarjá holky vy tam ten kontrast nevidíte? :-DDD jak je ten pes kontrastně zbarvenej, a hlavně ty výrazný oči to je kontrast sám o sobě :-)))))) to byl takový rychlocvak z výstavy, ale já v něm ten kontrast viděla, no tož to dobrá, přijímám že fotka nemá s kontrastem co do činění a tudíž je zcela blbá :-DDD jinak tohle je kříženec vlka, takže mi přišlo i kontrastní potomek vlka v lidských rukou.. nicméně chápu že Vás ten kontrast v tom nijak nezaujal :-))))))

Verunka87 řekl(a)...

Pes je to nádherný - o tom žádná :) Ale k danému tématu mi to nesedí :( a jak už napsaly holčiny, taky bych řízla trochu jinak :)

Unknown řekl(a)...

Jity, tohle mě neoslovilo. Možná v barvě by to bylo zřetelnější ty oči ... nevím, fakt přemýšlím, co ti napsat, aby tě to potěšilo :-))

Anonymní řekl(a)...

Simi mě to nemrzí fakt ne, já původně nevěděla jestli vůbec něco pošlu resp. jsem zvažovala poprvé neúčast, a ten pes má fakt kontrastní barvu a oči, takže mě napadl jasnej kontrast při pohledu na to foto. OHledně kompo, vůbec jsem neřezala, takhle jsem měla fotku už z výstavy, i když jsem věděla že není dobrá, tak mi přišla aspoň kontrastní :-))))))

Jitka

Roselike řekl(a)...

Fotka se mi líbí, ale něco mi na ní vadí . Možná si ji mohla říznout a dát jen hlavu s těma kontrastníma očima, ty má pejsan nádherné .Ale ČB je nádherná ..

Martina řekl(a)...

Zlato :-) ty už vidíš kontrast všude, viď! Mě se kompo líbí, pes je úžasnej, že je to kříženec vlka bych nepoznala i kdyby jsi mě rozkrájela a do těch očí čučím už od včerejška a taky nic...:-)))

Pavla Bártová řekl(a)...

S kontrastem se dost peru a nenacházím, ale jinak je to docela fajn - uříznuté ucho sice trochu chybí, ale jinak je to docela pěkně poskládané, ten pruh na podlaze to dobře doplňuje

Věra Davidová řekl(a)...

Jitu, já tě potěším. Kožuch prostě kontrastní je a basta a oči taky! Já zase pořád kukám na to řízlé ucho, no. Jsme ti naložily, viď?

Lucka řekl(a)...

U téhle fotky mě oči zaujaly hned a ten kontrast tam vidím, jen bych to asi trošku ořízla ... každopádně je to charismatický hafan :)

Okomentovat